hello world!

BENT U AL AAN HET SCHAATSEN?

Bent u al aan het schaatsen?

Want inmiddels begint het bij velen te kriebelen en zie je al mensen die het willen proberen. Op TV maar wellicht ook in uw buurt waar het natuurlijk ijs natuurlijk veilig is.

En als je buiten geschaatst hebt is het natuurlijk erg fijn als je in je warme huis kunt opwarmen. Of na een stevige buitenwandeling in de koude natuur of in je omgeving. Ook dan verlang je naar een warme woning.

Zorg dus dat uw woning ook opgewarmd kan worden. Werkt u warmtepomp of cv-ketel dus naar behoren. Doen de radiatoren of doet de vloerverwarming het ook. Allemaal punten om nu met dit koude weer scherp op te zijn. Vooral als je buiten een flinke inspanning hebt gedaan.

Lekker schaatsen of wandelen met dit koude weer is erg fijn en gezond. Vooral als je daarna jezelf kunt opwarmen in je eigen woning.

Mocht uw woning niet voldoende opwarmen, ik kom graag bij u langs.

Vriendelijke groet,

Edwin

Onze diensten

loodgieterswerk

Festen Installatiebedrijf levert en installeert volledige waterleidinginstallaties en verzorgt tevens uitbreidingen op bestaande systemen.

Denk hierbij aan het plaatsen van een buitenkraan, vervangen van een keukenkraan, installeren van een thermostatische badkamerkraan, etc.
Lees verder

CENTRALE VERWARMING

Festen Installatiebedrijf levert en installeert complete verwarmingssystemen voor particuliere toepassingen (CV ketels en radiatoren) en voor bedrijfstoepassingen (gasheaters). Hiervoor maken we gebruik van gerenomeerde merken zodat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is.
Lees verder

SANITAIR

Festen Installatiebedrijf levert en installeert tevens complete toiletten en badkamers: van wastafel, closet tot whirlpool.

U heeft keuze uit honderden artikelen uit het assortiment van onder andere Sphinx en Villeroy en Boch. We leveren toiletten en badkamers in alle kleuren en stijlen en voor elk budget.
Lees verder

WARMTEPOMP SYSTEMEN

Een warmtepompsysteem is een soort van verwarmingssysteem waarmee de energie wordt onttrokken uit natuurlijke warmtebronnen (zoals bijvoorbeeld grondwater). De energie kan worden gebruikt voor als verwarming in de winter en als koeling in de zomer.
Lees verder

AIRCONDITIONING

Mensen voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad en leveren daarbij de beste prestaties. Met de airconditioning die we leveren zorgen we voor een constante temperatuur.
Lees verder

VERWARMING

Bij het kiezen van een verwarmingselement voor uw woning kunt u kiezen uit een radiator of een convector. Een radiator geeft zijn warmte af door directe straling in de ruimte. 
Lees verder

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op
Contactformulier

Onze contactgegevens

Kelvinstraat 47
6601 HH WIJCHEN
Nederland
KVKnr: 10144515
024-6414389

Aanmelden nieuwsbrief


Festen op Social media

YourBoost.nl
envelope-ophone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram