hello world!

ZIT UW KRAAN MISSCHIEN LOS OF IS DEZE VEROUDERD?

ZIT UW KRAAN MISSCHIEN LOS OF IS DEZE VEROUDERD?

OF BENT U TOE AAN NIEUWE MODERNE KRANEN?

De meeste huishoudens hebben nogal wat kranen in huis. In de keuken, in de badkamer, op het toilet en wellicht nog in overige kamers binnen in uw huis. Of misschien zelfs buiten.

Deze kranen kunnen vaak los zitten of niet meer goed functioneren. Soms zijn ze gewoonweg ook verouderd en werken niet meer goed. In het uiterste geval zelfs al roesten!

Er is een groot aanbod aan mooie nieuwe kranen in vele uitvoeringen. 

Hebt u er al eens aan gedacht uw kranen te vernieuwen?

Of bent u gewoonweg aan vervanging toe omdat een kraan niet meer goed functioneert?

Festen Installatiebedrijf kan u diverse soorten nieuwe kranen leveren en installeren tegen aantrekkelijke prijs.

Laat het mij even weten, ik kom graag bij u langs.

Festen Installatiebedrijf
Wijchen (GLD)

Onze diensten

loodgieterswerk

Festen Installatiebedrijf levert en installeert volledige waterleidinginstallaties en verzorgt tevens uitbreidingen op bestaande systemen.

Denk hierbij aan het plaatsen van een buitenkraan, vervangen van een keukenkraan, installeren van een thermostatische badkamerkraan, etc.
Lees verder

CENTRALE VERWARMING

Festen Installatiebedrijf levert en installeert complete verwarmingssystemen voor particuliere toepassingen (CV ketels en radiatoren) en voor bedrijfstoepassingen (gasheaters). Hiervoor maken we gebruik van gerenomeerde merken zodat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is.
Lees verder

SANITAIR

Festen Installatiebedrijf levert en installeert tevens complete toiletten en badkamers: van wastafel, closet tot whirlpool.

U heeft keuze uit honderden artikelen uit het assortiment van onder andere Sphinx en Villeroy en Boch. We leveren toiletten en badkamers in alle kleuren en stijlen en voor elk budget.
Lees verder

WARMTEPOMP SYSTEMEN

Een warmtepompsysteem is een soort van verwarmingssysteem waarmee de energie wordt onttrokken uit natuurlijke warmtebronnen (zoals bijvoorbeeld grondwater). De energie kan worden gebruikt voor als verwarming in de winter en als koeling in de zomer.
Lees verder

AIRCONDITIONING

Mensen voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad en leveren daarbij de beste prestaties. Met de airconditioning die we leveren zorgen we voor een constante temperatuur.
Lees verder

VERWARMING

Bij het kiezen van een verwarmingselement voor uw woning kunt u kiezen uit een radiator of een convector. Een radiator geeft zijn warmte af door directe straling in de ruimte. 
Lees verder

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op
Contactformulier

Onze contactgegevens

Kelvinstraat 47
6601 HH WIJCHEN
Nederland
KVKnr: 10144515
024-6414389

Aanmelden nieuwsbrief


Festen op Social media

YourBoost.nl
envelope-ophone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram