RADIATOR OF CONVECTOR ALS VERWARMING

Bij het kiezen van een verwarmingselement voor uw woning kunt u kiezen uit een radiator of een convector. Een radiator geeft zijn warmte af door directe straling in de ruimte. Sommige mensen vinden dit aangenamer dan de onrechtstreekse verwarming die een convector afgeeft (convectie). Radiatoren zijn in meerdere vormen verkrijgbaar zoals de bekende designradiatoren. Bij convectoren zijn er minder design mogelijkheden.
Contact opnemen

Wat kost een verwarming (radiator of convector)

Radiatoren zijn in aanschaf een stuk goedkoper dan convectoren. In verbruik is het precies andersom: een convector verbruikt minder energie dan een radiator. Dus qua verbruikkosten is een convector (vaak) voordeliger.
Hieronder enkele richtprijzen ter vergelijking. Deze richtprijzen zijn exclusief montage en exclusief 21% BTW.
Soort
Breedte
Hoogte
Prijs
Radiator
1,0 m
0,5 m
€ 115
1,6 m
0,5 m
€ 185
2,0 m
0,5 m
€285
Convector
1,0 m
0,5 m
€ 260
1,6 m
0,5 m
€ 375
2,0 m
0,5 m
€ 485

Hoe ziet zo'n verwarming er eigenlijk uit?

Onze diensten

loodgieterswerk

Festen Installatiebedrijf levert en installeert volledige waterleidinginstallaties en verzorgt tevens uitbreidingen op bestaande systemen.

Denk hierbij aan het plaatsen van een buitenkraan, vervangen van een keukenkraan, installeren van een thermostatische badkamerkraan, etc.
Lees verder

CENTRALE VERWARMING

Festen Installatiebedrijf levert en installeert complete verwarmingssystemen voor particuliere toepassingen (CV ketels en radiatoren) en voor bedrijfstoepassingen (gasheaters). Hiervoor maken we gebruik van gerenomeerde merken zodat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is.
Lees verder

SANITAIR

Festen Installatiebedrijf levert en installeert tevens complete toiletten en badkamers: van wastafel, closet tot whirlpool.

U heeft keuze uit honderden artikelen uit het assortiment van onder andere Sphinx en Villeroy en Boch. We leveren toiletten en badkamers in alle kleuren en stijlen en voor elk budget.
Lees verder

WARMTEPOMP SYSTEMEN

Een warmtepompsysteem is een soort van verwarmingssysteem waarmee de energie wordt onttrokken uit natuurlijke warmtebronnen (zoals bijvoorbeeld grondwater). De energie kan worden gebruikt voor als verwarming in de winter en als koeling in de zomer.
Lees verder

AIRCONDITIONING

Mensen voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad en leveren daarbij de beste prestaties. Met de airconditioning die we leveren zorgen we voor een constante temperatuur.
Lees verder

VERWARMING

Bij het kiezen van een verwarmingselement voor uw woning kunt u kiezen uit een radiator of een convector. Een radiator geeft zijn warmte af door directe straling in de ruimte. 
Lees verder

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op
Contactformulier

Onze contactgegevens

Kelvinstraat 47
6601 HH WIJCHEN
Nederland
KVKnr: 10144515
024-6414389

Aanmelden nieuwsbrief


Festen op Social media

YourBoost.nl
envelope-ophone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram