CENTRALE VERWARMING

Een centrale verwarming is niet meer weg te denken uit onze levensstandaard.
De meeste gezinnen beschikken inmiddels over een cv-ketel (al dan niet een combiketel) en ook op ons werk beschikken we over professionele centrale verwarming systemen.

Festen Installatiebedrijf levert en installeert complete verwarmingssystemen voor particuliere toepassingen (CV ketels en radiatoren) en voor bedrijfstoepassingen (gasheaters). Hiervoor maken we gebruik van gerenomeerde merken zodat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is.

Centrale verwarming specialist voor thuis

Aan de hand van de oppervlakte/inhoud van uw woning bereken ik de benodigde capaciteit. Vervolgens kunt u de keuze maken uit professionele merken zoals Vaillant en Remeha.

Daarna maak ik voor uw complete centrale verwarming een gerichte offerte zodat u van tevoren weet wat u gaat krijgen. Zonder verrassingen achteraf. Uiteraard ben ik u ook graag van dienst voor het aanpassen of onderhoud van een bestaande centrale verwarmings-installatie.

Voor meer informatie over een centrale verwarming voor u thuis kunt u contact met mij opnemen.

Centrale verwarming voor grote ruimten (gasheater)

De gasheater is geschikt voor het verwarmen van ruimten waarbij het functionele boven het comfort staat. Deze heaters worden vaak toegepast in garages, opslagplaatsen, fabriekshallen, etc. In principe is een gasheater de goedkoopste manier van verwarmen. Gasheaters worden ook heater of luchtverwarmers genoemd.

Voor gasheaters gebruik ik meestal het merk MARK. Deze gasheaters zijn uitermate professioneel en eenvoudig te bedienen.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.
Contact opnemen

Onze diensten

loodgieterswerk

Festen Installatiebedrijf levert en installeert volledige waterleidinginstallaties en verzorgt tevens uitbreidingen op bestaande systemen.

Denk hierbij aan het plaatsen van een buitenkraan, vervangen van een keukenkraan, installeren van een thermostatische badkamerkraan, etc.
Lees verder

CENTRALE VERWARMING

Festen Installatiebedrijf levert en installeert complete verwarmingssystemen voor particuliere toepassingen (CV ketels en radiatoren) en voor bedrijfstoepassingen (gasheaters). Hiervoor maken we gebruik van gerenomeerde merken zodat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is.
Lees verder

SANITAIR

Festen Installatiebedrijf levert en installeert tevens complete toiletten en badkamers: van wastafel, closet tot whirlpool.

U heeft keuze uit honderden artikelen uit het assortiment van onder andere Sphinx en Villeroy en Boch. We leveren toiletten en badkamers in alle kleuren en stijlen en voor elk budget.
Lees verder

WARMTEPOMP SYSTEMEN

Een warmtepompsysteem is een soort van verwarmingssysteem waarmee de energie wordt onttrokken uit natuurlijke warmtebronnen (zoals bijvoorbeeld grondwater). De energie kan worden gebruikt voor als verwarming in de winter en als koeling in de zomer.
Lees verder

AIRCONDITIONING

Mensen voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad en leveren daarbij de beste prestaties. Met de airconditioning die we leveren zorgen we voor een constante temperatuur.
Lees verder

VERWARMING

Bij het kiezen van een verwarmingselement voor uw woning kunt u kiezen uit een radiator of een convector. Een radiator geeft zijn warmte af door directe straling in de ruimte. 
Lees verder

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op
Contactformulier

Onze contactgegevens

Kelvinstraat 47
6601 HH WIJCHEN
Nederland
KVKnr: 10144515
024-6414389

Aanmelden nieuwsbrief


Festen op Social media

YourBoost.nl
envelope-ophone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram