Centrale verwarming reparatie Wijchen.

WAT WE DOEN

Centrale verwarming

Een centrale verwarming is niet meer weg te denken uit onze levensstandaard.

De meeste gezinnen beschikken inmiddels over een cv-ketel (al dan niet een combiketel) en ook op ons werk beschikken we over professionele centrale verwarming systemen.

Festen Installatiebedrijf levert en installeert complete verwarmingssystemen voor particuliere toepassingen (CV ketels en radiatoren) en voor bedrijfstoepassingen (gasheaters). Hiervoor maken we gebruik van gerenomeerde merken zodat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is.

Centrale verwarming specialist voor thuis

Aan de hand van de oppervlakte/inhoud van uw woning bereken ik de benodigde capaciteit. Vervolgens kunt u de keuze maken uit professionele merken zoals Vaillant en Remeha.

Daarna maak ik voor uw complete centrale verwarming een gerichte offerte zodat u van tevoren weet wat u gaat krijgen. Zonder verrassingen achteraf. Uiteraard ben ik u ook graag van dienst voor het aanpassen of onderhoud van een bestaande centrale verwarmings-installatie.

Centrale verwarming voor grote ruimten (gasheater)

De gasheater is geschikt voor het verwarmen van ruimten waarbij het functionele boven het comfort staat. Deze heaters worden vaak toegepast in garages, opslagplaatsen, fabriekshallen, etc. In principe is een gasheater de goedkoopste manier van verwarmen. Gasheaters worden ook heater of luchtverwarmers genoemd.

Voor gasheaters gebruik ik meestal het merk MARK. Deze gasheaters zijn uitermate professioneel en eenvoudig te bedienen.

WE STEMMEN SAMEN ALLE MOGELIJKHEDEN AF

BEKIJK HIER ALLE

DIENSTEN

FESTEN INSTALLATIEBEDRIJF

Loodgieterswerk

FESTEN INSTALLATIEBEDRIJF

Centrale verwarming

FESTEN INSTALLATIEBEDRIJF

Sanitair

DIENSTEN

Waterpomp systemen

DIENSTEN

Airconditioning

DIENSTEN

Verwarming